Siirry sisältöön

Esittely

Esittely

Raideliikenteen esihenkilöt ja asiantuntijat ry:n jäsenet kuuluvat kukin omaan liittoonsa, joita ovat esimerkiksi Tekniikan akateemiset, Insinööriliitto, Ekonomiliitto, Tradenomiliitto, Yksityisalojen esimiehet ja asiantuntijat jne.

RLEA:n oma jäsenmaksu on 1,70 euroa kuukaudessa, ja se peritään suoraan palkasta. Sitä vastaan saa tarvittaessa luottamusmiehen henkilökohtaisen avun, ja pääsee äänestämään ja asettumaan ehdolle yhdistyksen kokouksessa ja luottamusmiesvaaleissa. Erityisesti YT-neuvottelujen ja ongelmatilanteiden aikaan RLEA antaa tukea ja turvaa.

RLEA:n aktiivit saavat koulutusta ja lainopillista sekä neuvottelutukea Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:ltä, joka on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö.

Lisätietoja saat RLEA:n luottamusmiehiltä tai hallituksen jäseniltä.

Neuvottelemme työehtosopimuksen raideliikennealan ylemmille toimihenkilöille yhdessä toisen henkilöstöjärjestön RTTL:n kanssa.

Liity RLEA:an

Tule mukaan täyttämällä sähköinen lomake

Liity mukaan

Voit myös liityä mukaan palauttamalla jäsenhakemuslomakkeen pääluottamusmiehelle (VR-konserni: Olli-Pekka Nyman; NRC Group Finland: Jari Lehtonen) tai skannaamalla sen ja toimittamalla sähköpostitse hallitukselle osoitteeseen vr.akava@vr.fi